YRITYKSESTÄ

PALVELUT

Kruunupalkinnot palvelee urheiluseuroja, kerhoja ja kouluja, sekä yrityksiä ja yhdistyksiä, että järjestöjä ja yksityishenkilöitä.

Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa pokaalit, mitalit, patsaat ja muut laadukkaat palkinnot. Mikäli verkkokaupasta ei löydä juuri sitä mitä sinä etsit, otathan yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinulle sopivat palkinnot!

Verkkokauppa on auki ympäri vuorokauden, ja voit olla meihin yhteydessä silloin, kuin sinulle sopii parhaiten. Mikäli ei toisin mainita, tuotteen hinta sisältää aina alvin, metallisen kaiverruslaatan ja kaiverruksen. Asiakkaalla on aina kahden viikon peruuttamisoikeus. Maksutavat: käteinen, lasku tai MobilePay.

Tilaukset voi noutaa joko Vaasasta tai Karjaalta, kotiinkuljetus onnistuu lisähintaan joko omalla toimituksellamme (Pohjanmaa ja länsi-Uusimaa), Postin tai Matkahuollon kautta.Voit olla yhteydessä milloin tahansa

Vuonna 2017 perustettu perheyritys

Kruunupalkinnot Oy on vuonna 2017 Vaasassa perustettu yritys, joka haluaa olla juuri sinun valintasi etsiessäsi palkintoja – olipa kyseessä sata mitalia tai kolme pokaalia! Mielestämme jokaisen palkittavan hetken tulisi palkita.

Yrittäjinä toimivat Janina ja Peter Kronlund. Peterillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus alalta! Hän toimii fronttarina ja hän osaa taikoa asiakkaille juuri sellaiset palkinnot, jota he eivät edes tienneensä tarvitsevan. Janina toimii bäkkärinä ja hoitaa muun muassa markkinoinnin. Nimi Kruunupalkinnot muodostui laittamalla yhteen ruotsinkielisen sukunimen puolikkaan ja yrityksen pääsääntöisen toiminnan.


Kruunupalkinnot tarjoaa laadukkaita tuotteita ja mahtavaa asiakaspalvelua loistohintaan.