FÖRETAGET

VÅRA TJÄNSTER

Kronprinserna står till tjänst för idrottsföreningar, klubbar och skolor samt företag, föreningar, organisationer och privatpersoner.

Till produkturvalet hör bland annat pokaler, medaljer, statyetter, plaketter och andra kvalitetspriser. Ge gärna förslag om du är på jakt efter något som inte hittas i webshopen just nu - vi skräddarsyr olika alternativ för dig.

Webshopen är alltid öppen och det är fritt fram att kontakta oss dygnet runt. Om inget annat nämns så inkluderar priserna alltid moms, metallplatta samt vanlig textgravering (högst 20 tecken) på metallplattan. Logogravering, överskridande tecken och övriga mer tidskrävande graveringar offererar vi skilt beroende på graveringstiden. Ingen returrätt på graverade produkter, ograverade produkter har två veckors returrätt. Betalningssätt: faktura, nätfaktura, MobilePay och kontant.

Beställningar kan hämtas från Vasa och Karis, hemleverans till en extra kostnad lyckas med antingen med egen leverans (Österbotten och Västnyland), posten eller Matkahuolto.Ni kan kontakta oss när som helst

Familjeföretag som grundades 2017

Kronpriserna Ab är ett familjeföretag som grundades 2017 i Vasa. Målet är att finnas som ett lättillgängligt alternativ för dig som är ute efter ett pris - vare sig det är hundra medaljer eller tre pokaler! Vi tycker att alla prisbelönta stunder ska belönas.


Kronpriserna strävar efter att erbjuda förstklassiga produkter och fantastisk kundbetjäning till ett oslagbart pris!