FÖRETAGET

VÅRA TJÄNSTER

Kronprinserna står till tjänst för idrottsföreningar, klubbar och skolor samt företag, föreningar, organisationer och privatpersoner.

Till produkturvalet hör bland annat pokaler, medaljer, statyetter, plaketter och andra kvalitetspriser. Ge gärna förslag om du är på jakt efter något som inte hittas i webshopen just nu - vi skräddarsyr olika alternativ för dig.

Webshopen är alltid öppen och det är fritt fram att kontakta oss dygnet runt. Om inget annat nämns så inkluderar priserna alltid moms, metallplatta samt gravering på metallplattan. Kunden har alltid två veckors ångerrätt. Betalningssätt: kontanter, faktura eller MobilePay.

Beställningar kan hämtas från Vasa och Karis, hemleverans till en extra kostnad lyckas med antingen med egen leverans (Österbotten och Västnyland), posten eller Matkahuolto.Ni kan kontakta oss när som helst

Familjeföretag som grundades 2017

Kronpriserna Ab är ett familjeföretag som grundades 2017 i Vasa. Företagets mål är att finnas som ett lättillgängligt alternativ för dig som är ute efter ett pris - vare sig det är hundra medaljer eller tre pokaler! Vi tycker att alla prisbelönta stunder ska belönas.

Företaget drivs av Janina och Peter Kronlund. Peter har tjugo års branscherfarenhet! Han jobbar front office och är en fena på att trolla ihop precis det som kunden inte ens visste att hen var ute efter. Janina jobbar back office och sköter bland annat marknadsföringen. Namnet Kronpriserna bildades av att blanda ihop efternamnet med företagets huvudsakliga verksamhet.


Kronpriserna strävar efter att erbjuda förstklassiga produkter och fantastisk kundbetjäning till ett oslagbart pris!