Familjeföretag som grundades 2017

Om företaget

Kronprinserna står till tjänst för idrottsföreningar, klubbar och skolor samt företag, föreningar, organisationer och privatpersoner.

Kronpriserna Ab är ett familjeföretag som grundades 2017 i Vasa. Målet är att finnas som ett lättillgängligt alternativ för dig som är ute efter ett pris – vare sig det är hundra medaljer eller tre pokaler! Vi tycker att alla prisbelönta stunder ska belönas.

Till produkturvalet hör bland annat pokaler, medaljer, statyetter, plaketter och andra kvalitetspriser. Ge gärna förslag om du är på jakt efter något som inte hittas i webshopen just nu – vi skräddarsyr olika alternativ för dig.

Våra tjänster

Webshopen är alltid öppen och det är fritt fram att kontakta oss dygnet runt. Om inget annat nämns så inkluderar priserna alltid moms, metallplatta samt vanlig textgravering (högst 20 tecken) på metallplattan.

Logogravering, överskridande tecken och övriga mer tidskrävande graveringar offererar vi skilt beroende på graveringstiden. Ingen returrätt på graverade produkter, ograverade produkter har två veckors returrätt. Betalningssätt: faktura, nätfaktura, MobilePay och kontant.

Beställningar kan hämtas från Vasa och Karis, hemleverans till en extra kostnad lyckas med antingen med egen leverans (Österbotten och Västnyland), posten eller Matkahuolto.

Observera att en beställning med gravering är ett köpbeslut.

glasplakett glas plakett med svarta detaljer